Informationsbroschyr för Blivande Medlemmar i Instrumenttekniska Föreningen.

Itf är en ideell förening för alla som arbetar med professionell automation i någon form. Föreningen är till för dig som arbetar inom process- eller verkstadsindustrin, inom fastighetsautomation, inom VA eller varhelst professionell automation och mätteknik används. Föreningen riktar sig även till dig som arbetar som konsult eller som leverantör med fokus på professionell automation, liksom till dig som studerar, utbildar eller forskar inom området.

  • Föreningen arbetar inom många olika områden med att lyfta upp vikten av god automation för att stärka företagens, och landets, internationella konkurrenskraft.
  • Itf arbetar för att vi som är verksamma inom området regelbundet skall kunna träffas och utbyta erfarenheter för att därigenom vidareutvecklas inom vårt yrke.

Här finns informationsbroschyren i pdf-format, främst avsedd för nedladdning och utskrift. Sprid den gärna till kunder och kollegor. Du kan även rekvirera ett antal broschyrer genom att skicka ett mejl till kansliet, (Adressen är spamskyddad, inte klickbar).

Nedan finns broschyren inlänkad. (Det kanske inte fungerar med alla bläddrare. Då kan du i stället öppna broschyren i pdf-format)

 

ITF Medlemsbroschyr