Du kan ansöka om medlemskap på något av följande sätt...

1. Använd den elektroniska ansökningsblanketten. (<-- Helst)

2. Annars kan du skriva ut bifogade medlemsansökan (i Adobe Acrobat-format) och skicka den ifylld till kansliet.

3. Eller, för att få en ansökningsblankett hemskickad, kontakta itf:s kansli. (följ länken i menyn till vänster).

VÄLKOMMEN TILL ITF Automation - den ideella föreningen för dig som arbetar professionellt med automation, mätteknik och styrning


 

 

Fördelar med att bli medlem i ITF

Som medlem i ITF får du tillgång till ett brett kontaktnät av professionella inom mätning och styrning. Medlemmarna i ITF har många olika bakgrunder. Många arbetar med instrumentering och styrning inom processindustrin, på en instrumentavdelning eller hos en leverantör. Andra arbetar med fastighetsstyrning, inom VA, inom utbildningssektorn eller som konsulter eller varhelst professionell automation används.

ITFs medlemmar finns inom praktiskt taget alla upptänkliga branscher, men en sak har de gemensamt- ett brinnande intresse för professionell automation. Bli medlem i ITF du också och lär känna nya kamrater som är intresserade av dina erfarenheter och som gärna delar med sig av sina. I ITF-medlemskapet ingår bl.a. en prenumeration på tidningen Automation, officiellt organ för ITF.

Dessutom får du möjlighet att träffa likasinnade vid föreningens sammankomster och kan delta i ITFs årliga Automationsdagar till reducerad kostnad.

Medlemskapet är personligt och erhålls efter att du har valts in av styrelsen vid ett styrelsemöte. (Styrelsen väljer normalt in alla sökande som har intresse av industriell automation och som stödjer föreningens verksamhet och mål. Ditt arbete, din utbildning etc spelar alltså ingen roll för invalet).

Aktuella medlemsavgifter finns på denna sida. Studerandemedlemmar, pensionärer och andra icke förvärvsarbetande erbjuds subventionerad avgift efter särskild ansökan. Om företaget vill stödja föreningens verksamhet samt förenkla sin egen administration så kan det vara en fördel att utnyttja ITFs "Servicepaket för företag". Läs mer om kostnader för servicepaketet här. Begär gärna särskild information från kassören på epostadressen Epost till kassören.

Läs gärna ITFs stadgar, och ansök sedan om medlemskap i föreningen.